Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

NJOFTIM

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL), bazuar në "Manualin për proçedurat dhe afatet për vlerësimin e cilësisë në kuadër të akreditimit të institucioneve të arsimit të lartë dhe programeve të studimit", njofton të gjithë Institucionet e Arsimit të Lartë se afati i fundit për aplikimet në kuadër të akreditimeve është data 31 Maj 2021

Aplikimet do të rinisin sërish në datën 1 Tetor 2021.

 

AKTIVITETE

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Në datat 30 Shtator - 01 Tetor 2021  Grupi i Vlerësimit të Jashtëm realizoi vizitat në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universitetit Bujqësor të Tiranës. Grupi i Vlerë...

06-10-2021

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Kolegjit Universitar të Biznesit

Në datat 13-14 Shtator 2021  Grupi i Vlerësimit të Jashtëm realizoi vizitat në kuadër të akreditimit periodik të Kolegjit Universitar të Biznesit. Grupi i Vlerësimit të Jashtëm përb...

15-09-2021

LAJME

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Në datat 30 Shtator - 01 Tetor 2021  Grupi i Vlerësimit të Jashtëm realizoi vizitat në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universiteti...

06 / 10 / 2021

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Kolegjit Universitar të Biznesit

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Kolegjit Universitar të Biznesit

Në datat 13-14 Shtator 2021  Grupi i Vlerësimit të Jashtëm realizoi vizitat në kuadër të akreditimit periodik të Kolegjit Universitar të Biznesit...

15 / 09 / 2021

Bordi i Akreditimit takon anëtarët e stafit të Agjencisë së Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Bordi i Akreditimit takon anëtarët e stafit të Agjencisë së Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Ditën e shtunë, në datë 11.09.2021 Bordi i Akreditimit (BA) zhvilloi një takim me stafin e Agjencisë së Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (AS...

11 / 09 / 2021

Nis punën Bordi i Akreditimit të Agjencisë së Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Nis punën Bordi i Akreditimit të Agjencisë së Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Ditën e sotme, në prani të Kryeministrit Edi Rama dhe Ministres së Arsimit, Sportit dhe Rinisë Evis Kushi, nisi punën Bordi i Akreditimit (BA) të Agjenci...

10 / 09 / 2021

ASCAL përgënjeshtron raportin e “OPEN DATA”

ASCAL përgënjeshtron raportin e “OPEN DATA”

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë,  përgënjeshtron raportin e publikuar ng “OPEN DATA”, mbi statusin e akreditimit të 12 inst...

07 / 09 / 2021

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universitetit të Sporteve të Tiranës

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universitetit të Sporteve të Tiranës

Në datat 24-25 Qershor 2021 filluan vizitat e Grupit të Vlerësimit të Jashtëm në kuadër të akreditimit periodik  të Universitetit të Sporteve të...

01 / 07 / 2021

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universitetit "Barleti"

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universitetit "Barleti"

Në datat 22-23 Qershor 2021 filluan vizitat e Grupit të Vlerësimit të Jashtëm në kuadër të akreditimit periodik të Universitetit "Barleti". Grupi i Vle...

01 / 07 / 2021

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universitetit EPOKA

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universitetit EPOKA

Në datat 26-27 Maj 2021 filluan vizitat e Grupeve të Vlerësimit të Jashtëm në kuadër të akreditimit periodik të Universitetit EPOKA. Grupet e Vlerësim...

27 / 05 / 2021

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universitetit "Eqrem Çabej", Gjirokastër

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Universitetit "Eqrem Çabej", Gjirokastër

Në datat 26 - 27 Prill 2021 në kuadër të akreditimit periodik institucional u zhvilluan takimet online me përfaqësues të Universitetit "Eqrem Çabej...

04 / 05 / 2021

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Kolegjit Universitar "LOGOS"

Vizita në kuadër të akreditimit periodik institucional të Kolegjit Universitar "LOGOS"

Në datat 19 - 20 Prill 2021 në kuadër të akreditimit periodik institucional u zhvilluan vizitat në Kolegjin Universitar "LOGOS". Grupi i Vlerësimit të Ja...

21 / 04 / 2021