Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Koordinatori

Cdo informacion në lidhje me ASCAL/BA dhe aktivitetin e tyre ju e gjeni të pershkruar në programin e transparencës së ASCAL. Nëse ju nuk keni gjetur informacionin e kërkuar, mund të na kontaktoni në 4 forma komunikimi (në ASCAL, elektronike, postare, telefon)

                            Koordinatori për të drejtën e informimit: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
                            Email:       Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 
                            Tel:           +355042243423
 
                            Adresa:      Rruga e Durrësit, Nr. 219, Tiranë
                            Orari:         E Hënë - E Enjte:  10:00 - 13:00            E Premte:  10:00 - 12:00