Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Urimi për festat e fundvitit

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL), Ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2021!

Qoftë një vit i mbarë dhe plot sukses!

Nga stafi i ASCAL!