Quality Assurance Agency in Higher Education

ASCAL mori pjesë në mbledhjen dy-palëshe të Grupit Negociator për Integrimin Evropian (GNPIE) për kapitullin 26 “Kultura, Arsimi dhe Sporti”

Më datë 27 Prill 2023, ASCAL mori pjesë në mbledhjen dy-palëshe të Grupit Negociator për Integrimin Evropian (GNPIE) për kapitullin 26 “Kultura, Arsimi dhe Sporti”, të zhvilluar në Bruksel, për të cilin Ministria e Arsimit dhe Sportit është institucion lider.
 
Në këtë takim u diskutua mbi përgatitjen e deritanishme të Shqipërisë për procesin e anëtarësimit në Bashkimin Evropian dhe sfidat e së ardhmes në fushën e arsimit të lartë, kulturës, sportit dhe rinisë.
 
IMG 20230428 WA0002
IMG 20230428 WA0001