Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Lista e Institucioneve sipas rendit alfabetik me vitet përkatëse të akreditimit.

Emertimi I IAL në renditje alfabetike

Afati i Akreditimit në vite

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

2

Akademia e Forcave te Armatosura

3

Akademia Profesionale e Biznesit

4

Kolegji Profesional I Tiranes

5

Kolegji Universitar Beder

4

Kolegji Universitar Instituti Kanadez I Teknologjise

5

Kolegji Universitar LOGOS

3

Kolegji Universitar Luarasi

6

Kolegji Universitar Pavaresia  Vlore

3

Kolegji Universitar REALD

5

Kolegji Universitar Wisdom

3

Kolegji Universitar TBU

3

Shkolla e Larte Nehemia Gateway

5

SHLUJ Universiteti Marin Barleti

6

SHPAL Universiteti Metropolitan Tirana

5

Universiteti Aldent

5

Universiteti Aleksander Moisiu, Durres

4

Universiteti Aleksander Xhuvani, Elbasan

3

Universiteti Bujqesor I Tiranes

4

Universiteti Epoka

4

Universiteti Eqrem Cabej, Gjirokaster

3

Universiteti Europian i Tiranes

5

Universiteti Fan S Noli, Korce

5

Universiteti I Arteve

4

Universiteti I MjekesiseTirane

5

Universiteti I New York-ut ne Tirane

3

Universiteti I Shkodres

2

Universiteti I Sporteve te Tiranes

3

Universiteti I Tiranes

1

Universiteti I Vlores

3

Universiteti Katolik Zoja e Keshillit te Mire

6

Universiteti Mesdhetar

3

Universiteti Polis

6

Universiteti Politeknik I Tiranes

3

Universiteti Privat Albanian University

2